Ciolacu: „Odată cu Cîțu trebuie să plece și Barna, Năsui, Ghinea. Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție la criza politică”

Data publicării:
marcel ciolacu conferinta de presa
Marcel Ciolacu, presedintele PSD. Foto: INQUAM Photos/Ilona Andrei

Marcel Ciolacu a lansat din nou critici la adresa membrilor coaliției de guvernare, vineri. Liderul PSD a scris, pe Facebook că „odată cu Cîțu trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui” și că „Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea crizei politice”.

„Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui! Și ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deși acum nu mai recunosc asta, în moțiunea depusă uitând să-și menționeze propria activitate dezastruoasă!

Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea crizei politice. Înlocuirea lui Cîțu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărțirea ciolanului pentru actuala Coaliție, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia și creșterea prețurilor la alimente, medicamente și utilități”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri