Exclusiv Ciolacu și Simion se ceartă pe familie: Ce vrea să spună, că tata a căzut în patima alcoolului?

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu marcel ciolacu si george simion
Premierul Marcel Ciolacu l-a întrebat pe liderul AUR, George Simion, cât timp mai dorește să spună neadevăruri despre familia lui. FOTO: Colaj Inquam Photos/ Octav Ganea/ Sabin Cîrstoveanu

În cadrul „Săptămânii președinților”, liderii partidelor parlamentare pun întrebări omologilor invitați la Digi24. Vineri, premierul Marcel Ciolacu l-a întrebat pe liderul AUR, George Simion, cât timp mai dorește să spună neadevăruri despre familia lui. Prim-ministrul a adăugat că „s-ar putea să se decidă să spună și el adevărurile despre Simion”.

Marcel Ciolacu: „Cât timp mai doriți să spuneți neadevăruri despre mine și despre familia mea? Pentru că s-ar putea să mă decid și eu să spun adevărurile despre dumneavoastră”.

George Simion: „Este halucinant. Domnul pe care l-am văzut este premierul României, pentru că tocmai a părut că lansează o amenințare, dacă nu un șantaj. Nu mă interesează familia lui. Am văzut că unii jurnaliști se ocupă de apropiații domnului Ciolacu, dar nu mă interesează persoana lui Ciolacu. Îl rog pe premier să iasă mâine într-o conferință de presă, să aibă curaj de data asta și să spună absolut tot ce știe despre familia mea: că tata a căzut în patima alcoolului și e dependent de alcool? A mai avut o ieșire necontrolată, când a zis „Sorine, de ce mă șantajați?”. Trebuia să meargă la procurori și să arate șantajul, făcând referire la Sorin Constantinescu.

Nu am, legat de tata, nimic de care să mă rușinez și văd că Ciolacu va spune adevăruri despre familia mea. Tata are această problemă, dar nu cred că m-am legat de familia domnului Ciolacu. Aș vrea ca toată România să cunoască aceste lucruri și se pare că Ciolacu are niște adevăruri de spus despre mine. Îl rog să nu tacă, să iasă în față. Nu am nimic cu familia lui, am văzut ca are un băiat mare, îl felicit. Aștept și eu un băiețel și sper să fie sănătos.”

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri