Codrin Ștefănescu anunță că va candida pentru funcția de secretar general PSD. Cine mai intră în competiție

Data actualizării: Data publicării:
codrin stefanescu_fb

Codrin Ștefănescu și-a anunțat, vineri, pe Facebook, candidatura la funcția de secretar general al PSD, la congresul de la sfârșitul lunii iunie, cu susținerea organizației PSD Sector 1. Ștefănescu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a mai deținut această funcție în trecut, înainte de a fi exclus, după europarlamentare.

Le multumesc colegilor mei din Organizația PSD sector 1! Astăzi au votat o rezoluție privind susținerea candidaturii mele la funcția de secretar general PSD! Am spus da și voi intra în competiție la Congres! Sperăm cu toții la o competiție corectă, colegială și în folosul PSD! Să fim uniți, curajoși și loiali unor principii pentru care am fost votați de milioane de români! Doamne ajută!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook, într-o postare alături de o fotografie cu membri organizației Sector 1, inclusiv primarul Daniel Tudorache.

Codrin Ștefănescu a mai deținut poziția de secretar general al PSD până după alegerile europarlamentare, când au fost schimbați membri ai Comitetului Executiv al partidului, amintește MEDIAFAX.

Pentru funcția de secretar general al PSD candidează și fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc. 

„E o schimbare de management politic. Partidul are nevoie să se reconecteze la cetățean. În momentul de față partidul e un pic rănit și e nevoie de dialog”, a spus Cazanciuc la Digi24.

Pentru această funcție mai candidează Rodica Nassar, care este secretar general interimar al PSD, și Felix Stroe, șeful PSD Constanța.

Preşedinţii filialelor PSD din ţară se întâlnesc, la sfârșitul acestei săptămâni, la Neptun, cu Viorica Dăncilă. Aceștia vor discuta despre organizarea congresului partidului şi despre programul de vară, susține liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri