Cristian Bușoi: În PNL există competiție, libertate de opinii

Data publicării:
BUSOI PNL AGERPRES 140617
Foto: Agerpres

Cristian Buşoi, candidat la preşedinţia PNL, spune că PNL va lua o decizie cu privire la moțiunea PSD-ALDE după alegerea noului președinte.

BUSOI PNL AGERPRES 140617
Foto: Agerpres

„PNL trebuie să își asume responsabilitea, să încerce să facă majoritatea împotriva PSD și să oprească circul, care vine din lupta pentru putere și dorinta preşedintelui PSD de a controla România. Azi, cel mai important e momentul alegerii noii conduceri. Sper ca cei 5.000 de delegați, majoritatea colegilor, să privească către viitor, să dea semnalul de schimbare, înnoire pentru PNL”, a spus Cristian Bușoi, înaintea congresului.

Întrebat cum va vota PNL la moțiune, el a răspuns: „O să vedeți în 2-3 ore”.

„Sper ca toți românii să vadă că în PNL există competiție, libertate de opinii, că PNL are de ales între două opțiuni diferite, dar că dupa această alegere PNL va rămâne unit”, a adăugat Cristian Bușoi.

Partidul Naţional Liberal îşi alege astăzi noul preşedinte în cadrul primului congres al formaţiunii după fuziunea cu PDL şi după trei ani în care liberalii nu au mai avut o astfel de reuniune, deşi în acest timp au schimbat nu mai puţin de trei preşedinţi. Şefia PNL este disputată de doi membri ai vechiului PNL: Ludovic Orban şi Cristian Buşoi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri