Cum comentează Crin Antonescu discuțiile dintre premier și președinte

Data publicării:
1511antonescu-33731

Copreședintele USL, Crin Antonescu, a comentat această decizie și a spus că Victor Ponta s-a consultat cu el după discuțiile cu președintele Băsescu.

„După ce a încheiat întrevederea cu președintele, premierul a avut o discuție cu mine și consider că punctul lui de vedere este unul normal și corect. Dată fiind hotărârea Curții Constituționale, premierul nu avea cum să procedeze constituțional”, a spus Crin Antonescu.

„Cred că în momentul în care reprezinți România și consideri că eventuale decizii afectează interesul țării, trebuie să te folosești de dreptul de veto”, a mai spus liderul PNL, întrebat dacă se așteaptă ca Traian Băsescu să folosească acest drept, în cazul în care nu se ajunge la un acord.

Anca Boagiu: Declarație nătângă și manipulatoare

Prezentă în emisiunea „Imparțial” de la Digi24, vicepreședintele PDL, Anca Boagiu, a comentat ideea blocării deciziei europene pe tema bugetului spunând că „nu poți să dai cu picioarele în UE”. Ea a calificat drept „nătângă și manipulatoare” ideea folosirii dreptului de veto, adăugând: „Cât de nebun ești, în plină criză economică, tu să spui că blochezi bugetul?!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri