Dăncilă promite, înaintea moțiunii, că va achita toate facturile pentru PNDL, indiferent de culoarea politică

Data actualizării: Data publicării:
viorica dancila la usa - ganea - 20190611141710_OGN_0752-01
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Promisiuni pe ultima sută de metri, în ajunul moțiunii de cenzură la adresa guvernului. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va achita toate facturile pentru PNDL, Programul Național de Dezvoltare Locală, indiferent de culoarea politică.

Declarația a fost făcută la o emisiune televizată, la Antena 3.

În urmă cu două zile, Viorica Dăncilă nega acuzațiile că ar fi promis bani primarilor pentru a pune presiune pe parlamentari să nu voteze moțiunea de cenzură și spunea că nu a promis bani sau funcții. Totuși, ea vorbea despre nemulțumirile oamenilor, în cazul în care primarii nu vor mai primi fondurile pentru dezvoltarea locală.

„Cine face aceste afirmații este iresponsabil. Să spui că premierul României promite bani, funcții, mi se pare un lucru dreosebit de grav care arată ură. Stau de vorbă cu oamenii, mi se pare firesc. Am discutat cu primari, am discutat cu oamenii. Cred că mulți se vor răzgândi (n.r. să voteze moțiunea) pentru că atunci cînd se vor întoarce în colegiile lor vor fi întrebați de primari, de oameni. Atunci când primarii nu își vor mai primi fondurile pentru dezvoltarea locală, cred că acest lucru va crea o mare nemulțumire, iar cei care vor să voteze ar trebui să se gândească că se vor întâlni cu oamenii”, a spus însă premierul.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri