Daniel Constantin: "S-a creat masa critică astfel încât această moţiune să nu treacă"

Data actualizării: Data publicării:
daniel constantin calin popescu tariceanu alde facebook 17 07 2015

Liderii din tabăra anti-Dragnea se arată tot mai siguri pe eşecul PSD-ALDE la moţiunea de cenzură, votul în Parlament fiind programat pentru miercuri.

daniel constantin tariceanu agerpres_9642008
Foto: Agerpres

"Nimeni nu mai vrea să se raporteze la un singur om, fie că vorbim de preşedintele ALDE sau de preşedintele PSD", a firmat, marţi, co-preşedinte al proiectului politic Pro România, Daniel Constantin.

Fost lider în ALDE, în prezent parlamentar neafiliat, Daniel Constantin mai susţine că politica românească trebuie să îşi închidă conturile cu această practică.

Acesta a acuzat PSD şi ALDE pentru modul în care au negociat cu UDMR, considerând că Dragnea şi Tăriceanu ar fi fost gata să facă un troc cu legi importante. "Oamenii convieţuiesc în Ardeal, convieţuiesc foarte bine", iar o astfel de 2precipitare" ar fi putut genera premisele unui conflict, a subliniat Constantin. context în care, parlamentarul a lăudat decizia UDMR de a se opri aici.

"S-a creat masa critică astfel încât această moţiune să nu treacă", a mai anunţat liderul proiectului Pro România. Daniel Constantin nu a dorit să spună şi câţi parlamentari au venit alături de tabăra pe care o reprezintă, Grindeanu-Ponta, motivând că în rândul multor aleşi există o "teamă" cum nu a mai văzut.

Şi fostul preşedinte al PSD a declarat, marţi, că actuala coaliţie care deţine majoritatea în Parlament nu a reuşit să îşi asigure suficiente voturi pentru a da jos Guvernul Grindeanu în Parlament. Victor Ponta susţine că Liviu Dragnea mai are 19 ore la dispoziţie să evite votarea moţiunii de cenzură, în condiţiile în care situaţia a ajuns cât se poate de proastă pentru partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri