De ce nu a mers Marcel Ciolacu la recepția de la Cotroceni? Ce spune Alexandru Rafila

Data actualizării: Data publicării:
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila vorbește în timpul unei conferințe de presă.
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. FOTO: captură Digi24

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu a participat la recepția de Ziua Națională de la Palatul Cotroceni, deși a fost de dimineață la parada militară. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a spus la Digi24 că președintele Camerei Deputaților a avut probabil „o problemă care nu i-a permis să participe”.

„Nu știu din ce motive nu a fost dl președinte Ciolacu, probabil că a avut un motiv extrem de serios. Vă asigur că nu are niciun fel de altă conotație, care... am auzit și eu că a fost legată de absență, legată de dorința de a nu participa. Dl Ciolacu este extrem de atent și responsabil în ceea ce privește participarea la astfel de evenimente”, a spus Rafila.

„Dimineață a fost prezent, în ciuda condițiilor atmosferice foarte dure – și eu am fost de dimineață – la parada militară și cu siguranță a avut o problemă care nu i-a permis să participe”, a adăugat el.

Printre cei care au participat la recepţia dată de președintele Klaus Iohannis au fost premierul Nicolae Ciucă, miniştri ai Cabinetului, preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, patriarhul Daniel, fostul preşedinte Emil Constantinescu.

Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, a fost și el invitat.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri