Deputatul Alexandru Muraru: PNL nu va negocia sau coopera cu partide extremiste „de factură legionară, neo-fasciste”

Data publicării:
ID177598_INQUAM_Photos_Ilona_Andrei
Premierul Florin Cîţu şi deputatul AUR George Simion în Parlamentul României. Foto: Inquam Photos/Ilona Andrei

PNL nu va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste „de factură legionară, neo-fasciste” care nu respectă valorile euro-atlantice, a declarat deputatul PNL, Alexandru Muraru.

„Aşadar, nu vor avea loc negocieri cu AUR! PNL va purta discuții doar cu formațiuni democratice, nu cu partide extremiste, de factură legionară, neo-fasciste”, a spus Alexandru Muraru într-o declaraţie postată pe Facebook.

Muraru a declarat că AUR are deja o cooperare parlamentara cu USR/PLUS, cooperare oficializată prin inițierea unei moțiuni de cenzură la adresa Guvernului.

„Nu deplângem doar faptul că USR/PLUS s-a discreditat în fața propriului electorat, ci şi compromiterea mesajului progresist pe care un partid tânăr l-a transmis societatii românești”, a adăugat deputatul liberal.

Conducerea Parlamentului a decis marți, în unanimitate, să supună la vot moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva guvernului Cîțu. Moțiunea va fi citită joi și dezbătută și votată săptămâna viitoare, marți, la ora 12.

Premierul Cîţu a anunţat că PNL va înfiinţa echipe de negociere în Parlament pentru păstrarea majorităţii. Florin Cîţu a mai spus că PNL va negocia cu toate partidele pentru a susţine guvernul.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri