Video Diana Șoșoacă amenință de la tribuna Parlamentului: „Vă voi da foc, satanele merită doar focul iadului”

Data publicării:
diana șoșoacă
Diana Șoșoacă, un nou derapaj în Parlament. Foto: Captură Digi24

Un nou derapaj al Dianei Șoșoacă, după ce legea pensiilor speciale a fost votată. Senatoarea a amenințat de la tribuna Parlamentului, într-un gest fără precedent. „Vă voi da foc, satanele merită focul iadului”, a afirmat Șoșoacă.

Este a treia zi la rând în care senatoarea Diana Șoșoacă face scandal în Parlament. După ce luni a făcut circ cu un fluier și un clopoțel la plenul în care parlamentarii și-au eliminat pensiile, iar marți a intrat într-un schimb de replici dure cu Alfred Simonis, astăzi senatoarea a început cu amenințările.

Șoșoacă a făcut referire la momentul de marți, când i s-a interzis luarea de cuvânt în plen și a spus că în cazul în care nu va fi lăsată să vorbească „vă voi da foc”.

„Dacă nu mă lăsați să vorbesc voi fluiera, dacă nu mă lăsați să fluier voi suna clopotul, dacă nu mă lăsați cu clopotul vă voi da foc, pentru că satanele nu merită decât focul iadului”, a afirmat Șoșoacă.

Delirul a avut loc în urmă cu o oră, la Senat, după plenul în care a fost votată legea pensiilor speciale.

Şoşoacă se consideră discriminată şi jignită de liderii Coaliţiei și a enumerat mai mulţi politicieni care ar fi jignit-o luni şi marţi.

Parlamentarii care fac scandal la ședințele de plen reunit vor putea fi sancționați. Aleșii au votat marți noul regulament prin care parlamentarii violenți riscă să rămână fără jumătate de indemnizație sau fără mașina de serviciu. Decizia a venit tot după un scandal făcut de Diana Șoșoacă la ședința de plen reunit, de luni.

Senatorii au votat miercuri legea pensiilor speciale. Au fost 91 de voturi pentru și 19 împotrivă. Este a doua oară când senatorii votează această lege. Proiectul a fost aprobat și de Camera Deputaților.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri