Dragnea, despre posibilitatea unei OUG pe legile Justiției: „Decizia va fi la guvern. Nu impun nimic premierului”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea2

Liviu Dragnea spune că varianta trecerii modificărilor Codurilor penale prin OUG nu este exclusă și că „decizia va fi la Guvern”. Liderul PSD a declarat, la Antena 3, că problema amânării intrării în vigoare a Legilor Justiției și a Codurilor penale ar putea fi rezolvată de guvern.

Liviu Dragnea a spus că, în cazul în care legile și modificările Codurilor penale vor fi din nou blocate, „decizia va fi la Guvern”, sugerând că varianta unei ordonanțe de urgență rămâne o posibilitate.

„Nu o să impun premierului sau Guvernului nimic. Ceea ce ține de Parlament, de decizia politică sunt lucruri rezolvate. Decizia politică a fost asumată, cu calendar anunțat public, respectat. De aici încolo să vedem cum se desfășoară lucrurile în continuare, contestări.

Ei vor să se întindă cu intrarea în vigoare a acestor legi cu speranța restaurației. Ce va face Guvernul, ce vor face partidele din coaliție, vom vedea. Și eu aștept ca toți colegii noștri să facă ceea ce e de făcut pentru ca obiectivele asumate de noi să fie îndeplinite. O să vedem”, a spus Liviu Dragnea.

Citiţi şi: Primele mii de pensii care ar putea crește cu adevărat în guvernarea PSD-ALDE. Și o „bătaie de joc” cu repetiție la adresa CCR

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri