Sari la conținut

Dragnea: Maior a ascuns multe lucruri la audierea în Comisia SRI. Îi tot dau semnale lui Manda

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, miercuri, că fostul şef al SRI George Maior „a ascuns foarte multe lucruri la audierea în Comisia SRI”, susţinând că şi el va spune multe lucruri când va fi invitat la audieri. Dragnea a spus că tot îi dă semnale preşedintelui Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, să îl cheme şi pe el la comisie.

dragnea liviu tel drum

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Domnul George Maior a ascuns foarte multe lucruri ieri, din păcate, şi cred că n-a făcut bine. Când o să am şi eu loc la Comisie, o să spun multe lucruri. Când o să ajung la comisie, o să spun”, a declarat Dragnea.

El a afirmat că nu ameninţă pe nimeni şi spune că tot îi dă semnale preşedintelui Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, să îl cheme şi pe el la audieri.

„Eu nu ameninţ pe nimeni, tot îi dau semnale domnului Manda, poate îi dau un mărţişor”, mai spune liderul PSD.

Dragnea nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliştilor privind participarea sa la petreceri în sediile SRI.

Preşedintele Comisie parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat marţi, după audierea fostului şef al Serviciului, George Maior, că acesta a confirmat faptul că mai multe persoane din conducerea unităţilor de forţă din România, de la unităţi de parchet, unităţi de poliţie, unităţi de informaţii, de instanţă, conducerea din partidele politice şi persoane din Guvern au participat la petreceri sau evenimente oficiale în sediile SRI, printre care Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea, Victor Ponta şi judecătoarea Livia Stanciu.

Sursa: News.ro