Sari la conținut

Dragnea: O să discutăm mult despre relaţia SRI cu PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, referitor la acuzele voalate pe care i le-ar fi adus vicepreşedintele Ecaterina Andronescu, potrivit cărora, în timp ce el era la „chermezele SRI”, unii membri PSD dădeau cu subsemnatul la DNA, că, atunci când SRI făcea petreceri el era condamnat. Dragnea a mai spus că va merge la comisia SRI, chiar dacă nu va fi chemat la audieri.

psd bun dragnea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Întrebat dacă în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN) s-a vorbit despre acuzele voalate aduse de Ecaterina Andonescu, potrivit cărora, în timp ce el era la „chermezele SRI”, unii membri PSD dădeau cu subsemnatul la DNA, Liviu Dragnea a spus: „Minciuna asta de pe ce site aţi luat-o? Eu am vorbit în CExN despre mai multe lucruri. Întâmplător, când se făceau chermezele alea, eu eram condamnat. Cu totul întâmplător”.

O să discutăm atât de mult despre relaţia SRI-PSD, SRI-Guvern, SRI-Parlament, încât o să aveţi ştiri foarte mult timp”, a adăugat președintele PSD.

Referitor la votul membrilor PSD-ALDE din comisia SRI, prin care s-a respins audierea lui, Dragnea a spus: „Dacă o să voteze în continuare, o să mă duc în faţa comisiei şi o să vorbesc de acolo”.

USR a cerut marţi, în cadrul Comisiei de control al activităţii SRI, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie audiat în 20 martie, dar cererea a fost respinsă, după ce reprezentanţii PSD-ALDE în comisie au votat împotrivă.

Pe aceeași temă