Elena Băsescu se apără după gafa de la PE: Și Sebastian Bodu a greșit

Data publicării:
elena basescu mediafax-1

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare Elena Băsescu spune că citirea unui discurs greşit nu este ceva neobișnuit într-o dezbatere în Parlamentul European: „Presa dorește să aducă în atenția publicului erorile numai în cazul meu, deși sunt atât de evidente și la ceilalți colegi. Și o să vă dau doar un singur exemplu din zeci, când Sebastian Bodu (...) a citit speech-ul pregătit pentru dezbaterea următoare. Probabil, într-un efort de a ascunde această eroare, pe site-ul PE, pe transcriptul dezbaterii primului raport, Sebastian Bodu apare cu două intervenții, una fiind cea vorbită în plen în mod greșit, iar cealaltă este probabil intervenția pe care ar fi trebuit să o vorbească și care a fost pusă pe site ulterior, cu complicitatea serviciului tehnic al PE”.

Contactat de Digi24 Sebastian Bodu şi-a recunoscut greşeala, dar a negat ca a încercat să o acopere.

„Chiar nu am ce să răspund. Sunt absolut perplex”, a declarat Sebastian Bodu, europarlamentar PDL.

Deşi admite că a greşit, europarlamentarul nu este încântat că a fost dat drept exemplu negativ tocmai de către un coleg de partid: „Evident că mă deranjează. Nu răspund la niciun fel de atac. Nu are niciun sens să intru într-un război al declaraţiilor”, a afirmat acesta.

Citiți și:

Elena Băsescu, o nouă gafă în Parlamentul European

Săptămâna trecută Elena Băsescu a fost pusă într-o situaţie jenantă în faţa colegilor din Parlamentul European. Ea a citit un discurs despre importanţa regiunii arctice, în timpul unei dezbateri care avea ca temă pescuitul. A fost întreruptă imediat, dar a încercat să-şi ducă la capăt cuvântarea.

Elena Băsescu a explicat atunci momentul printr-un mesaj publicat pe Twitter. Europarlamentarul a dat vina pe o problemă tehnică a tabelei electronice care anunţă titlurile dezbaterilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri