Emil Boc s-a vaccinat împotriva COVID cu AstraZeneca: „Totul OK”

Data publicării:
emil boc poarta un tricou negru si blugi in momentul vaccinari anti-covid.
Emil Boc a primit o doză de vaccin AstraZeneca la 15 februarie. Foto: Facebook

Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca, se numără printre primele persoane care au beneficiat de o doză de vaccin AstraZeneca, în prima zi de imunizare cu acest vaccin. „Totul OK”, a scris el pe Facebook.

„Azi m-am vaccinat cu vaccinul AstraZeneca. Totul Ok. Recomand tututor să se vaccineze. Nimeni nu este în siguranță până când toți vom fi în siguranță! Maratonul continuă, în final toți vom fi învingători!”, a scris Emil Boc, pe pagina de Facebook.

El a transmis „mulțumiri speciale corpului medical clujean pentru profesionalism, implicare și sprijin în combaterea pandemiei COVID-19”.

Potrivit edilului, până duminică, în județul Cluj s-au vaccinat 62.980 persoane, dintre care 39.511 cu prima doză și 22.569 cu a doua doză.

Astăzi a început în România imunizarea și cu vaccinul produs de AstraZeneca/Oxford. Imunizările se vor face în 180 de centre din țară și sunt deja peste 142.000 de locuri rezervate. Cu acest ser vor fi imunizate doar persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 - 55 de ani care fac parte din categoriile I și II de populație. În cazul vaccinului AstraZeneca, rapelul se face la opt săptămâni.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri