Fiul fostului ministru al Sportului Eduard Novak a fost implicat într-un accident în timp ce mergea cu bicicleta

Data actualizării: Data publicării:
novak2
„Drumurile din România sunt extrem de periculoase” a spus fostul ministru al Sportului. Foto: Facebook/Eduard Novak

Edvard Novak, fiul cel mare al fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, a fost victima unui accident rutier, în timp ce se afla la un antrenament cu bicicleta împreună cu tatăl său.

„Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieșiți la antrenament, a intrat o mașină. Din fericire a scăpat doar cu o mică intervenție chirurgicală. Acum câțiva ani, Edmond a pățit același lucru”, a anunțat fostul ministru a Sportului într-o postare publicată pe Facebook.

Fostul oficial guvernamental a adăugat că „drumurile din România sunt extrem de periculoase, şoferi nervoşi, condus agresiv, grijă zero pentru partenerii de trafic”.

„Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărţim şoselele cu biciclişti, motociclişti, dar nu o facem. Cum să faci performanţă în condiţiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îţi rişti şi viaţa, mi-e greu să înţeleg. Autorităţile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe şoselele din ţară", a mai spus Eduard Novak.

Conform news.ro, Eduard Novak are 20 de ani. Tatăl său, Eduard Novak a fost ministru al Sportului din decembrie 2020 până în 2023, sub mandatele premierilor Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă.

„Poate că e momentul în care poliția rutieră pornește o campanie de informare și conștientizare pentru șoferi. Sunt gata să ajut, să particip, să fac tot ce pot omenește ca cei care fac ciclism de performanță, ca hobby sau de nevoie să nu mai fie numiți «donatori»”, a mai spus Eduard Novak.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri