George Simion spune că nu are card şi îşi ia banii cash la Parlament: „Nu vreau ca cine are acces la acele date să știe pe unde merg”

Data publicării:
george simion face declaratii
Liderul AUR, George Simion FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Liderul AUR, George Simion, spune că nu are card bancar şi că îşi încasează indemnizaţia în numerar, la Parlament, şi plăteşte totul cu bani cash. El a arătat că nu ar vrea ca cineva care are acces la acele date să ştie pe unde a mers el, pentru că este o chestiune de principiu. Liderul AUR a mai afirmat că şi-a certat soţia, pentru că a făcut credit pentru casă, pentru că dacă iniţial plătea 800 de lei, a ajuns să plătească 1.500 de lei rata.

George Simion a fost întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, dacă plăteşte vreodată cu card, el arătând că nu plăteşte, pentru că nu are card şi a precizat că îşi încasează salariul în numerar.

„Nu stau la coadă la casierie, pentru că nu e coadă. Nu aş vrea ca cineva care are acces la acele date să ştie pe unde am mers eu, pentru că este o chestiune de principiu, vreau să văd dacă se pot face plăţi în numerar”, a mai spus el, arătând că a şi filmat momentul în care îşi încasează indemnizaţia.

El a adăugat că toate plăţile le face în numerar.

George Simion a mai declarat că „este absolut greţos cum băncile se pregăteau săptămâna viitoare să mărească comisioanele, când ei trăiesc foarte bine numai din împrumuturile pe care le dau la stat”, a mai afirmat preşedintele AUR.

Simion a declarat că şi-a certat şi soţia pentru că părinţii ei i-au făcut credit să îi cumpere un apartament.

„A renunţat la acel apartament, s-a mutat cu mine, dar a făcut un credit şi sper să şi-l închidă, a vorbit cu părinţii să îl returneze. Plătea 800 de lei la început şi acum plăteşte 1.500 de lei, şi în postura ei sunt sute de mii de oameni care şi-au luat case, pe care nu îi apără nimeni, pentru că în România nu dictează premierul şi preşedintele, ci băncile şi cazinourile”, a mai spus George Simion.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri