Liviu Dragnea: Miza alegerilor europarlamentare este uriașă

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea portret psd - inquam ganea
Foto: InquamPhotos/ Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre importanța alegerilor europarlamentare din anul acesta. El a ținut un discurs la congresul socialiștilor europeni, care se desfășoară la Madrid.

20190204171326_OGN_6488-01 liviu dragnea parlament inquam photos octav ganea
Președintele PSD, Liviu Dragnea. Foto: Inquam Photos

Miza alegerilor europarlamentare e uriașă. Vorbim de viitorul meu, al nostru, al europenilor al copiilor noștri, al părinților noștri”, a spus el.

PSD va câștiga alegerile în România, sunt convins că și PSOE va câștiga alegerile în Spania. Românii din Spania au încredere în voi, sunt convins ca o să vă voteze”, a continuat Liviu Dragnea.

Împreună cu partidele surori din Europa, social-democraţii trebuie să restabilim dreptatea, să construim un nou contract social pentru Europa şi pentru toţi cetăţenii Europei. Eu sunt absolut convins că o putem face”, a mai spus Liviu Dragnea.

La Madrid se află și Frans Timmermans, prim vicepreședinte al Comisiei Europene, care a avut în ultima vreme declarații critice la adresa măsurilor luate de Guvernul României în domeniul justiției. Timmermans este și candidatul socialiștilor europeni pentru funcția de președinte al CE.

La congresul anterior al socialiștilor, Liviu Dragnea nu a participat tocmai din acest motiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri