Lovitură uriașă pentru Liviu Dragnea. Socialiștii europeni anunță înghețarea relațiilor cu PSD

Adriana Duțulescu Data actualizării: Data publicării:
dragnea 180604_psd_cex_09_INQUAM_Photos_OctaV_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Serghei Stanishev, a anunțat, în cadrul reuniunii liderilor socialiști la Bruxelles, că relațiile cu PSD, partidul condus de Liviu Dragnea, sunt înghețate până la alegerile europarlamentare, se arată într-un comunicat postat pe site-ul PES. 

dragnea castravete INQUAM
FOTO OCTAV GANEA/INQUAM PHOTOS

”Serghei Stanishev a subliniat din nou îngrijorările continue ale PES față de respectarea statului de drept în România. El i-a informat pe șefii de guverne, comisarii europeni și liderii partidelor că până în momentul în care Guvernul României nu își clarifică angajamentul față de respectarea statului de drept și nu urmează recomandările Comisiei Europene, conducerea PSD consideră înghețate relatiile cu PSD”, se arată în comunicatul socialiștilor europeni. 

PES precizează că va exista o discuție oficială în luna iunie pe acest subiect, atunci urmând să se decidă dacă partidul lui Liviu Dragnea va mai face parte din familia socialiștilor europeni. Până atunci, niciun membru al PES nu va participa la evenimentele de campanie organixate de PSD în România. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri