Sari la conținut

Ludovic Orban, declarație după înfrângere: „M-am simțit nedreptățit că Iohannis nu m-a susținut pe mine”

„Chiar dacă am fost în competiție cu Alina, în momentul în care s-a încheiat, sunt alături de președintele PNL, Alina Gorghiu, și voi face tot ce depinde de mine pentru ca această alegere să fie confirmată și Alina Gorghiu să fie un succes pentru PNL”, a promis Ludovic Orban.

El a mărturisit că s-a simțit „nedreptățit” pentru faptul că președintele Iohannis nu l-a susținut, dar a precizat că „așa e uman” și, în plus, nici nu îi ceruse asta.

„Sunt în prima linie a bătăliei pentru punerea în practică a proiectului Iohannis. Voi veghea din poziția de prim-vicepreședinte al PNL, alături de președintele PNL, Alina Gorghiu, ca marele PNL să fie un partener solid, credincios, corect”, a spus Ludovic Orban.

Vicepreședintele PNL spune că Alina Gorghiu are avantajul de a fi o figură mai nouă în viața publică și este conștient că o mare parte a alegătorilor și-au dorit acest lucru, sesizat și de colegii săi de partid. „În schimb, e nevoie și de experiență, iar dacă nu are suficientă experiență, întreaga mea experiență îi va sta la dispoziție”, a spus Ludovic Orban.

El a încheiat cu un apel adresat susținătorilor săi de a-i acorda acum sprijinul noului președinte al PNL.

Citiți și: 

Victor Ponta a felicitat-o pe Alina Gorghiu: „Un lider politic femeie și din generația tânără este un semn bun”
Klaus Iohannis despre alegerea Alinei Gorghiu: Votul îmi confirmă dorința de reformare a partidului
Vasile Blaga, despre alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de copreşedinte al PNL
C.T. Popescu, despre numirea Alinei Gorghiu în fruntea PNL: „Este o manevră politicianistă a domnului Klaus Iohannis”