Marcel Ciolacu spune că preferă ca programul Rabla să fie dedicat maşinilor produse în România

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu la bordul unei masini dacia duster
Marcel Ciolacu spune că preferă ca programul Rabla să fie dedicat maşinilor produse în România. Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la Mioveni, după ce a vizitat uzina Dacia, că nu este de acord să mai dăm 10.000 euro să-ţi iei o maşină electrică de 200.000 de dolari sau euro şi că preferă la programul Rabla să mergem pe maşinile produse în România.

„Deblocăm şi Rabla. Nu sunt de acord să mai dăm 10.000 euro să-ţi iei o maşină electrică de 200.000 de dolari sau euro. Credeţi-mă, prefer la programul Rabla să mergem pe maşinile produse în România, prioritate au, normal, cele pe criteriu verde. Cred că în acest moment intrăm într-o normalitate, a spus premierul.

Şeful Executivului a arătat că prima sa maşină a fost o Dacie.

„A fost prima maşină şi îi povesteam domnului CEO pe Europa cum am stat două zile în Piteşti ca să cumpăr maşina Dacia, că trebuia să stai la o coadă şi cum întotdeauna exista un intermediar care îţi spunea, te întreba cu nonşalanţă dacă vrei bord de CN sau ce culoare vrei. Tu, îi spuneai: cum? vreau şi bord de CN. Bineînţeles că după două zile de aşteptări, că trebuia să stai să şi plăteşti hotel şi pierdeai bani, de fapt, cumpărai ce îţi dădea. Dar aşa am cumpărat eu prima Dacie, fără bord de CN”, a povestit premierul.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri