Noi informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Declarațiile unui parlamentar PSD

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lipsește de la Parlament și, în lipsa sa, acolo nu se întâmplă nimic. Este constatarea pe care a făcut-o jurnalistul Digi24 Alina Manolache, în condițiile în care astăzi în legislativ erau programate să fie dezbătute proiecte importante.

Senatorul PSD Lavinia Craioveanu, a spus la Digi24 că „Liviu Dragnea are dureri foarte mari de spate”.

Domnia sa a refuzat operația și se încearcă un tratament, cred că infiltrații. Îi doresc și eu din tot sufletul însănătoșire grabnică”, a spus ea.

Craioveanu spune însă că activitatea Parlamentului merge „ca și până acum”. În ceea ce privește însă o inițiativă legislativă privind protocoalele încheiate între parchete și SRI, care a fost amânată, ea spune că acest lucru s-a decis deoarece Liviu Dragnea este unul dintre inițiatori și era așteptat să meagă în comisii să-și susțină punctul de vedere.

Totuși, co-inițiator este și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar nici acesta nu a mers în comisie.

Liderul PSD este în spital, sub observație, iar părerile medicilor sunt împărțite. Doi dintre ei ar înclina către o intervenție chirurgicală, ba chiar ar putea fi vorba de două operații, în timp ce alți doi medici sunt de părere că ar mai trebui încercată soluția unui tratament medicamentos.

El a lipsit ieri de la termenul de judecată din dosarul angajărilor fictive, în care urma să fie audiat.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri