O nouă fotografie cu Dragnea, Kovesi, Maior și Oprea, postată de Ponta

Data actualizării: Data publicării:
foto ponta dragnea kovesi

Fostul premier Victor Ponta publică pe Facebook o nouă fotografie cu Liviu Dragnea împreună cu Codruţa Kovesi, Gabriel Oprea şi George Maior şi spune că actualul lider al PSD nu a luptat niciodată cu „statul paralel”, ci doar şi-a urmărit propriul interes. Ponta le transmite foştilor colegi de partid că cine mâine rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false.

foto ponta dragnea kovesi
foto ponta dragnea kovesi

„Pentru membrii CEX al PSD - pentru toţi cei care încă îl susţin pe Dragnea ! Stop minciunii şi ipocriziei! Stop manipulării şi imposturii! Dragnea nu a luptat niciodată nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca să-şi apere colegii ! Mereu şi-a urmărit interesul personal indiferent de interesul celorlalţi!

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Bănicioiu, Andronescu, Firea şi, de ieri, Ţuţuianu, Stănescu, Ciolacu, Mocioalcă, Neacşu etc nu are absolut nicio legătură cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o încercare în al 12 lea ceas de a-i lua manşa unui pilot nebun şi disperat gata să distrugă tot! Cine mâine rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”, scrie Victor Ponta.

Citiți și: Pe ce mizează Dragnea în războiul cu răzvrătiții din PSD

El postează o fotografie în care Liviu Dragnea stă pe aceeaşi canapea cu Laura Codruţa Kovesi, iar pe fotolii în jurul unei măsuţe mai sunt Gabriel Oprea şi George Maior.

În 11 septembrie, fostul premier Victor Ponta a prezentat o altă fotografie în care liderul PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, şi alături de fostul vicepremier şi ministru al Dezvoltării, Vasile Dâncu, la un eveniment care nu era oficial. Ponta a mai precizat că şi-a adus aminte cum Liviu Dragnea “se lupta” să fie şi el chemat la ziua lui George Maior, la acea vreme director al SRI.

Ponta a publicat anterior pe contul său de Facebook o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. Ponta îi roagă pe „curajoşii” din Comitetul Executiv (CEx) să îl întrebe pe Dragnea cât de tare lupta el cu George Maior și cu „statul paralel” în anii trecuţi.

Victor Ponta a prezentat fotografia în original cu Liviu Dragnea şi George Maior, dar şi o poză în care Liviu Dragnea apare cu Florian Coldea şi George Maior.

Ponta a declarat recent că fotografiile au fost făcute de Sebastian Ghiţă.

Citește și Ce urmează în PSD? Siria!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri