Orban îi răspunde lui Tăriceanu: „La cum arată ce a mai rămas din formațiunea sa, ar vrea să nu mai fie alegeri niciodată”

Data actualizării: Data publicării:
Tariceanu se stramba in fata presei
Călin Popescu Tăriceanu. Foto: Inquam Photos/George Călin

Premierul în exercițiu, Ludovic Orban, îi răspunde președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a spus că ar trebui luată în discuție posibilitatea amânării alegerilor locale „până după stingerea epidemiei de coronavirus”.

Înseamnă că din punctul de vedere al domnului respectiv, ar trebui să nu se mai organizeze niciun spectacol, meciuri, să nu se mai facă școală, să nu se mai ducă lumea la cumpărături. La cum arată astăzi ce a mai rămas din formațiunea sa, ar vrea să nu mai fie alegeri niciodată și dânsul să rămână senator pe tot restul vieții”, a spus Ludovic Orban.

În democrație se organizează alegeri, oamenii trebuie să decidă reprezentanții lor în administrația locală, în Parlament”, a adăugat el.

Conform celui mai recent sondaj, ALDE ar fi votat de 4,3% dintre alegători, la alegerile parlamentare.

Vedem o serie de riscuri şi ameninţări, în principal mă refer la epidemia de coronavirus şi stau să mă întreb, şi vă rog să vă gândiţi şi dumneavoastră, ce-ar însemna în perioada asta, în care epidemia de coronavirus începe să se extindă, să facem alegeri?! Imaginaţi-vă puhoiul de oameni care merge la secţii, unde trebuie să dai actul de identitate, să dai ştampila, vă imaginaţi că cineva le sterilizează? Un mediu perfect de răspândire a epidemiei”, a spus duminică seara Călin Popescu Tăriceanu.

Editor web: M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri