Video Orban: Se poate spune că au fost fraudate alegerile pentru că mulți oameni nu au putut să voteze

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a declarat la Jurnalul de Seară de la Digi24 că afirmația conform cărora alegerile ar fi fost fraudate este „o chestie de cascadorii râsului” şi că „alegerile au fost atât de corecte cât de bine organizate au fost de acest guvern”.

Preşedintele PNL spune că „nu e ţară democratică în lumea asta în care partidul care organizează alegerile să inventeze că a fost fraudă electorală”.

„Readuc aminte, preşedintele AEP este numit de majoritatea parlamentară, actele normative privitoare la organizarea alegerilor au fost emise de guvernul. Organizarea alegerilor efectivă a fost făcută de Guvernul lor. E o nebunie totală, poate din cauză că au fost 40 de grade azi, s-or fi plimbat cu capul în soare”, a mai spus Orban.

„Este o aberaţie totală, alegerile au fost atât de corecte cât de bine organizate au fost de acest guvern, iar cu siguranţă nu au fost bine organizate în diasporă pentru că nu li s-a permis la zeci de mii de români să-şi exercite dreptul la vot şi l-au exercitat în nişte condiţii umilitoare”, a concluzionat liderul PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri