Paul Stănescu: Am fost umilit inutil după întâlnirea cu Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
171016_BP_STANESCU_PAUL_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Ministrul Dezvoltării a reacționat, în această seară, după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că îi așteaptă demisia de onoare.

PAUL_STANESCU_171016_BP_STANESCU_PAUL_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Paul Stănescu îi dă replica lui Liviu Dragnea / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Dacă, la şedinţa CExN de luni, 19 noiembrie, doamna prim-ministru sau preşedintele PSD mi-ar fi reproşat ceva legat de activitatea la minister şi mi-ar fi cerut demisia, o făceam pentru că sunt un om de onoare şi nu mă agăţ de niciun scaun! Mai mult, înaintea şedinţei, m-am întâlnit cu preşedintele Dragnea, care mi-a spus că nu-mi poate pune la îndoială competenţa ca ministru şi nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate! Ulterior, am fost umilit inutil şi fără niciun argument, ceea ce mă face să nu intru în acest joc politicianist! Îmi voi face propria analiză şi voi decide în consecinţă!”, a spus Paul Stănescu.

Premierul Viorica Dăncilă a spus că nu a trimis din nou cererile de revocare ale celor doi miniștri, de la Transporturi și Dezvoltare, pentru că sunt deja la Cotroceni, dar că a trimis deja propunerile de numire ale Olguței Vasilescu și lui Mircea Drăghici.

Întrebată de ce nu demisionează cei doi miniștri pe care Iohannis nu i-a revocat, Lucian Șova și Paul Stănescu, Viorica Dăncilă a spus: „Nu pot răspunde eu”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri