Ponta dă vina pe Orban că s-a îmbolnăvit Negoiță de COVID-19

Data publicării:
Victor Ponta si Robert Negoita si-au lansat alianta politica pentru alegerile din Bucuresti
Foto: Inquam Photos / George Calin

Președintele Pro România, Victor Ponta, a scris miercuri un mesaj pe Facebook în care comentează anunțul făcut de partenerul său de alianță, Robert Negoiță, care s-a infectat cu noul coronavirus. Ponta scrie că a avertizat „în mod repetat si vehement ca Orban si PNL ne pun pe toți în pericol prin ticăloșia lor”. Fostul premier critică decizia organizării alegerilor locale pe 27 septembrie.

„Am avertizat în mod repetat și vehement că Orban și PNL ne pun pe toți în pericol prin ticăloșia lor cu Alegerile organizate fără condiții de siguranță! Între sănătatea publică și interesul egoist de Partid Orban a ales Partidul! Aceasta este o gândire tipică unui politruc - incompatibilă cu responsabilitatea unui adevărat Prim Ministru!

Campania începe imediat (acțiunile de precampanie sunt deja de o lună)/iar ziua votului înseamnă 18.500 de secții de vot-cu o medie de 20 de persoane aflate permanent în secție și o medie de 500 de alegători care vin la vot!

Mulți candidați, militanți, familiile acestora și simplii cetățeni se vor îmbolnăvii cu acest virus sau își vor pierde viața doar pentru că Orban vrea Alegeri cât mai repede-ca să nu piardă și mai mult în sondaje!”, scrie Ponta, pe Facebook.

În același mesaj, fostul premier îi transmite sănătate lui Robert Negoiță și publică mesajul primarului sectorului 3, care a anunțat că e infectat cu noul coronavirus.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri