Ponta, despre partidele de vânătoare ale lui Dragnea: „Seamănă cu ceea ce am văzut în Narcos”

Data actualizării: Data publicării:
ponta
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul premier Victor Ponta spune că nu a participat la partidele de vânătoare organizate în Teleorman, despre care a scris Rise Project. Ponta spune însă că, prin banii publici trenați prin Tel Drum, Dragnea și-a asigurat sprijinul baronilor locali. 

„Știu că dl Dragnea le organiza în mod constant. Mai departe, ce se întâmpla la acele evenimente nu știu, dar mă bucur că acum le aflăm toți. Este un sistem mafiot care seamănă foarte tare cu ceea ce am văzut toți în serialul cu Narcos, în serialul cu viața lui Pablo Escobar, un sistem în care banii publici la nivel local se întâlneau cu cei care urmau să ia acei bani publici, compania Tel Drum, cel care coordona și Tel Drum și baronii locali era dl Dragnea și așa aveți explicația ascensiunii domniei sale si a puterii, de unde vine puterea domniei sale. De la baroni, bani publici drenați prin Tel Drum. Și uite așa suntem în 2018 într-un sistem mafiot, într-un stat paralel. La acele vânători s-a construit statul paralel, un stat mafiot care conduce acum România”, a spus Victor Ponta.

Liviu Dragnea „a spus că nu s-a mai întâlnit cu cei de la Tel Drum de 15 ani și ei mergeau la vânătoare tot timpul. Și relația de putere între Dragnea și cei de la Tel Drum e evidentă din acele filme și poze”, a continuat Ponta.

Acesta mai spue că Liviu Dragnea „și-a asigurat sprijinul baronilor locali” cu ajutorul „banilor negri luați de la statul român și trecuți prin Tel Drum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri