Ponta ripostează după atacul lui Dragnea la „premierii șobolani”: „A complotat să ne dea jos pentru că nu suntem nici hoți, nici slugi ale lui”

Data actualizării: Data publicării:
20170616_PONTA_GUVERN_06_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

Fostul premier Victor Ponta a reacționat, într-o postare pe Facebook, la afirmațiile făcute miercuri seara de liderul PSD Liviu Dragnea, care s-a referit la plecările recente din PSD spunând că „este vorba despre atitudinea de șobolan a doi foști premieri”, fără să îi nominalizeze însă pe cei despre care vorbește.

20170616_PONTA_GUVERN_06_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

În condițiile în care politicieni plecați recent din PSD s-au alăturat partidului condus de Victor Ponta, fostul premier a comentat acuzațiile lui Dragnea și a afirmat că acesta arată „frica de oameni și frica de închisoare” și că i-a eliminat din PSD pe toți cei care nu i s-au supus.

​„Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Băsescu - și de faptul că Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Băsescu și trimis la PSD ca să îl distrugă din interior/ îmi pare rau că s-au adus în conducerea PSD metodele, oamenii și limbajul lui Băsescu - oamenii de bună credinta din PSD nu meritau așa ceva / ca și la Basescu jignirile lui Dragnea arată un singur lucru : FRICA ; frica de oameni și frica de închisoare! Așa ca e semn bun! Nu știu dacă Dragnea s-a referit în jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose - sau (poate la Adrian Nastase) - pe toți este invidios și pe toți ne urăste; pe toți a complotat să ne dea jos, pentru că nu suntem nici hoți, nici slugi ale lui”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

„Dacă Dragnea m-a dat afară din PSD atunci îmi voi face această datorie față de oameni din Pro România! Și sunt convins că la un moment dat și PSD va scăpa de Gașca de pediști de la Teleorman!”, a mai adăugat Ponta. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri