Sari la conținut
News Alert

Poziţia lui Ponta pe "problema asta cu familia tradiţională"

Recent intrat în partidul lui Daniel Constantin, Pro România, Victor Ponta s-a lansat într-un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, pe subiectul referendumului privind familia tradiţională.

2016.05.10_GC_lansare_Negoita_ps3_4

Dragnea și Ponta, Inquamphotos

”Problema asta cu referendumul, cu familia tradițională – nu cred că asta era problema României. Cred că, sigur, e o majoritate covârștioare care e pentru familie tradițională, dar nu mi s-a părut că din cauza asta nu se pot face autostrăzi sau nu se pot face școli sau nu avem noi bani la buget. Subiecte false, populiste, care merg mână în mână cu ideea unei prese care e destul de limitată la chestiunile astea populiste, dar care pe termen mediu și lung nu ne aduc niciun beneficiu, dimpotrivă ne aduc probleme pe care nu trebuia să le avem”, a afirmat Victor Ponta, luni, la RFI.

Potrivit fostului premier PSD, referendumul anunţat de Liviu Dragnea "ne creează aşa o impresie falsă" şi este o mostră de "populism ieftin".

”Este doar o formă de populism ieftin. Vă întreb este în acest moment în România o problemă pe această temă. Se întâmplau zi de zi căsătorii între persoane de același sex și simte nevoia dl Dragnea să ia măsuri? Plus că acum vin din interiorul politicii, din păcate și al conducerii PSD. Nu cred, nici Liviu Dragnea, nici alții, nici eu nu suntem cei care să dăm lecții de moralitate poporului român. Știți cum se spune: uită-te întâi în ochiul tău și după aceea în al altora. Dar e un subiect care, repet, nu ne rezolvă niciuna dintre probleme, ne creează așa o impresie falsă și de a doua zi, după referendum, o să fie mai mulți bani de salarii și pensii? Nu cred”, a conchis Ponta.