Sari la conținut
News Alert

Prima reacţie a PSD: Acuzaţii la adresa lui Maior şi ameinţări cu "revocări", "demisii" și "anchete"

Punerea sub urmărire penală a vicepremierului Sevil Shhaideh a fost urmată de o declaraţie de presă remisă de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu. Pe un ton vehement, acesta acuză demersul DNA ca fiind îndreptat împotriva lui Liviu Dragnea.

liviu dragnea iccj inquam octav ganea (2)

SUrsa: Inquam Photos/ Octav Ganea

În declaraţia de presă trimisă redacţiilor, Codrin Ştefănescu mai invocă, printre altele, "surse" potrivit cărora fostul şef al SRI, în prezent ambasador al României în SUA, "coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resurse pe care le mai au în sistem".

Mai jos, declaraţia de presă a lui Codrin Ştefănescu:

Suntem pur și simplu stupefiați! În plin scandal național ce are ca subiect abuzurile statului paralel, susținut de înregistrări, filmări, declarații incendiare din interior, scandal care este preluat până și de presa internațională, rămășițele fostului binom, în loc să-și prezinte în bloc demisiile de urgență, continuă bătălia nu numai împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, ci pur și simplu împotriva românilor care au votat pentru o schimbare totală de paradigmă, pentru drepturi, libertăți fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frică și, nu în ultimul rând, pentru asanarea instituțiilor statului.

Pentru că există tot mai multe informații că rămășițele binomului ce se simt amenințate de campania de curățare a sistemului, declanșată de PSD, acționează coordonat împotriva lui Liviu Dragnea, președintele partidului, printr-o adevărată operațiune desfășurată în mod special prin intermediul DNA și a acoperiților din presă. Adică, ne spun sursele, George Maior, cel care de ani de zile se visează președinte al PSD, prim-ministru sau chiar președinte de țară, în echipă cu Coldea, Kovesi și recent cu grupul Ponta, coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resurse pe care le mai au în sistem. Iar acțiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD.

Știm de mult despre acest plan, suntem informați chiar și din interiorul a ceea ce numim statul paralel de toate 'odioșeniile' pe care le pun la cale și îi anunțăm public că nu vor avea nicio șansă să ducă acest plan până la capăt. Și în perioada imediat următoare este posibil să cerem revocări, demisii și anchete vizavi de toate declarațiile șocante apărute în ultimele săptămâni. Pentru că nu vom abdica niciodată de la promisiunile făcute românilor: democratizarea reală a României și aducerea în matca constituțională a tuturor instituțiilor statului. Punct.