Radu Oprea, atac la liberali: „PSD găsește soluții pentru ieftinirea facturilor pentru toți românii, chiar și pentru PNL”

Data publicării:
Radu Oprea, purtător de cuvânt PSD
Radu Oprea, ministrul Economiei. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, susține că într-un punctaj de comunicare PNL se menționează că PSD vrea să dubleze prețul din facturile de energie. El spune însă că această informație este falsă și că „PSD găsește soluții pentru ieftinirea facturilor pentru toți românii”, inclusiv pentru liberali.

„Citesc într-un punctaj de comunicare al PNL că PSD vrea să dubleze prețul din facturile de energie. Nimic mai fals! Liberalizarea haotică face ca românii să primească astăzi oferte cu prețuri de peste 5 lei/kwh. Reglementarea înseamnă simplu, chiar și pe înțelesul PNL-iștilor, că astfel de oferte nu ar mai exista și că ar fi un preț fix maximal pentru toți consumatorii casnici și companii. Cei cu venituri mai mici vor fi protejați suplimentar”, a scris Oprea pe Facebook.

„Dar cine să le explice aceste lucruri? Virgil Popescu, ministrul energiei, evident că nu o poate face pentru că nu a venit cu nicio idee. Deci, dragi colegi PNL-iști dacă vreți să fiți supărați pe cineva, vă recomand să vă îndreptați atenția către colegul vostru Virgil Popescu. Între timp, PSD găsește soluții pentru ieftinirea facturilor pentru toți românii, chiar și pentru voi cei din PNL”, a adăugat el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri