Raluca Turcan: „Omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”. Ironii din partea PSD

Data publicării:
raluca-turcan-gov
Foto: gov.ro

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a ironizat-o pe vicepremierul Raluca Turcan, în urma afirmației referitoare la cazul Timișoara, cum că „omul se poate culca sănătos și trezi mort”. Acesta a spus că „e mai sănătos să nu te bagi ca Turcan-n lemne...pentru că riști să te faci de râs”.

„Când știi ce ai în ogradă, e mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că riști să te faci de râs. Dar așa e viața: când te crezi superior și râzi elevat din colțul gurii la arii, vine șefa ta de la partid și ”propaghează” cum te poți culca sănătos și să te trezești mort. Daună totală pentru toți conferențiarii de la PNL! Ghinion!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Declarația la care președintele Camerei Deputaților referire a fost făcută miercuri de vicepremierul Raluca Turcan.

„Pentru tragedia de la Timișoara trebuie să existe o răspundere directă a tuturor factorilor implicați. Nu se poate ca în materie de siguranță publică să nu existe controale ale instituțiilor statului astfel încât omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort, așa cum s-a întâmplat în Timișoara. Este greu de imaginat cum a putut să existe atâta lipsă de responsabilitate în materie de verificare a îndeplinirii competențelor și a cerințelor contractuale de către furnizorul privat. Așteptăm un raport cât se poate de rapid din partea instituțiilor statului pentru ca cei vinovați să răspundă. Situația este monitorizată. Se monitorizează situația pacienilor spitalizați și posibilitatea de extindere al numărului de persoane afectate”, a spus Turcan.

Trei persoane au murit, doi copii și mama unuia dintre ei în urma deratizării.

Ministerul Sănătății monitorizează starea de sănătate a pacienților internați în spitalele din Timișoara, urmare a incidentului din blocul de locuințe, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața și alte 88 au fost intoxicate.

Patronul firmei care a făcut deratizările în cele două blocuri de locuințe evacuate în Timișoara a fost arestat pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri