Rareș Bogdan: PNL nu primește niciun primar sau parlamentar PSD

Data actualizării: Data publicării:
Rares Bogdan
Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan. Foto: Facebook/PNL

Liberalul Rareș Bogdan spune că își dorește o moțiune de cenzură cât mai repede, dar că opoziția are un singur „glonț de argint” pentru a răsturna Guvernul. El spune că ușile PNL rămân închise pentru social-democrații care, timp de trei ani, „și-au bătut joc de români”.

Rareș Bogdan a vorbit la Digi24 despre demersurile liberalilor în vederea moțiunii de cenzură.

„La cele 98 de semnături ale liberalilor trebuie adăugate semnăturile tuturor celor care vor un guvern responsabil. Îi invit pe toți să semneze moțiunea. România nu poate continua cu un astfel de guvern. Calculele nu trebuie făcute politicianist”, a spus el.

Rareș Bogdan a spus că moțiunea va fi depusă când va exista garanția că aceasta are șanse să treacă, pentru că are „un singur glonț de argint”.

Am mai avut discuții cu domni care se băteau cu pumnul în piept că trebuie schimbat guvernul, dar la vot jumătate erau plecați din sală. Trebuie să folosim responsabil acest glonț al moțiunii de cenzură – și o să-l folosim”, a spus el.

Rareș Bogdan a adăugat că cifrele economice sunt îngrijorătoare: „Imediat ce părăsesc câte unii corabia aflăm că vorbim de 9 mld lipsă la buget, asta înseamnă că situația e mult mai gravă”.

Bogdan a spus însă că nu a fost stabilit un termen. „Decizia o vom lua discutând în BPN, CEX, eu sunt printre cei care spun cu cât mai repede, cu atât mai bine. Cifrele economice nu mint, cifrele reale, acestea mă îngrijorează”, a spus el.

Oficialul a adăugat că PNL nu va primi în rândurile sale „niciun primar, parlamentar, lider PSD”, pentru că „timp de trei ani acești oameni și-au bătut joc de români”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri