Reacția președintelui Klaus Iohannis, după ce opoziția a depus moțiune de cenzură

Data publicării:
iohannis bxl

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, că moţiunea de cenzură este principalul instrument al opoziţiei în Parlament şi „ar fi chiar ciudat” să se renunţe la acest demers, care este un test important şi pentru opoziţie, şi pentru putere.

 

„Moţiunea de cenzură este principalul instrument la Opoziţiei în Parlament. Ar fi chiar ciudat să renunţe la acest instrument. Au dreptul o dată pe sesiune să facă moţiune de cenzură şi o vor face. Este un test important şi pentru Opoziţie, şi pentru Putere. Mai mult cred că de aici nu o să vă spun despre moţiune", a spus Kaus Iohannis, vineri, la Bruxelles.

Mai mulţi reprezentanţi ai partidelor din opoziţie au depus, vineri, moţiunea de cenzură „Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!”. Semnatarii documentului consideră că „sunt oameni mult mai buni în absolut toate partidele care pot conduce ţara”. 

Pe de altă parte, vineri dimineața, reprezentanți ai USR au avut la Guvern o întâlnire cu Viorica Dăncilă și ministrul justiției, Tudorel Toader.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri