Șeful PSD Giurgiu: Patru primari PNL se întorc în echipa PSD

Data publicării:
Marian Mina, alături de un primar PNL la o conferință de presă.
Patru primari care au fost aleși din partea PNL „se întorc” la PSD, anunță liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina. Foto: Facebook

Patru primari care au fost aleși din partea PNL „se întorc” la PSD, anunță liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina. „Când au trecut la PNL li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare”.

„PSD Giurgiu, tot mai puternic! Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare. Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ. Astăzi (luni - n.r.), în conferinţă de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj”, scrie pe Facebook Marian Mina.

El precizează că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani.

„Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor! Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu «pedepsirea» celor care nu mai vor să lucreze cu ei”, conchide Mina.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri