Theodor Paleologu va fi candidatul PMP la Primăria Capitalei. Tomac candidează pentru Sectorul 1

Data publicării:
theodor-paleologu-fb
Foto: facebook.com/toader.paleologu

Fostul candidat PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, va fi candidatul acestui partid și la Primăria Capitalei, la alegerile de anul viitor, iar liderul formațiunii Eugen Tomac va candida pentru Primăria Sectorului 1, a anunțat duminică Traian Băsescu.

„Văd că partidele s-au apucat să își facă liste și astăzi, la partid, Tomac a luat o decizie cu privire la candidați. Din partea PMP, care are peste 10% în București o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamțu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ștefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 și Ștefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut și sunt convins că vor face performanță”, a spus Traian Băsescu, la România TV, potrivit Mediafax.

Theodor Paleologu s-a clasat pe locul 5 la turul 1 al alegerilor prezidențiale din 2019, cu  5,72%  din voturi (527.098 voturi). Potrivit datelor IRES, în turul al doilea, 79,4% dintre votanții lui Theodor Paleologu au pus ștampila pe Klaus Iohannis, iar 20,6 au votat Viorica Dăncilă.

USR București l-a validat, sâmbătă, pe Nicușor Dan drept candidatul filialei la Primăria Generală a Capitalei.

Tot sâmbătă, Dacian Cioloș a spus că PLUS nu renunță la Vlad Voiculescu și va încerca să convingă celelalte partide de dreapta să îl susțină.

Pe de altă parte, liderul liberal Ludovic Orban a afirmat, duminică, că e prematur ca partidele de dreapta să vorbească despre nominalizarea unui candidat unic la alegerile locale.

Și Gabriela Firea și-a anunțat, tot duminică, intenția de a candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri