Valeriu Zgonea, iritat de întrebările jurnaliștilor cu privire la salariul fostei soții, angajată la ASF

Data publicării:
valeriu zgonea - mfax

Întrebat de jurnaliști de salariile mari de la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară, Valeriu Zgonea a răspuns: „Ce vreți să fac eu cu fosta mea soție?”

ASF este o autoritate decisă de structuri europene pe principii care au fost aprobate de către Guvern, nu de către Parlamentul României. Au fost transmise Parlamentului, prin modificări succesive s-a ajuns la o formulă la cererea FMI, nu trăiește din banii publici. Domnul Dan Radu Rușanu plus cei trei vicepreședinți vă pot răspunde la întrebări”, a adăugat președintele Camerei Deputaților.

Cu privire la fosta mea soție, vă rog frumos să înțelegeți că am încetat raporturile de familie cu dânsa acum nouă ani, când încă lucra la fostul CSA. Acum a fost promovată, vă rog frumos să-i întrebați pe cei de acolo. Pentru că poartă numele de Zgonea trebuie să fie blamată? Dacă dumneavostră considerați că este oportun, mai ales că sunteți toate doamne, că divorțați și purtați fostul nume, atunci blamați-o și pe fosta mea soție. Eu n-am ce să-i reproșez. Mai am o fată și un băiat care îmi poartă numele, trebuie să-i sacrificăm și pe ei? Putem să-i dăm afară de la școală?”, a exclamat președintele Camerei Deputaților.

Grigoreta Cristina Zgonea încasează peste 2.400 euro pe lună de la ASF. În august 2013, Cristina Zgonea declara un venit anual de peste 134.000 de lei ca director adjunct la Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri