Vasile Blaga: „Victor Ponta s-a bazat pe coarda sensibilă a unei părți din electorat”

Data publicării:
1711blaga-34022

„Președintele Traian Băsescu nu este în campanie electorală și nu avem niciun fel de înțelegere cu dumnealui vizavi de o colaborare în această campanie. Oricine are un punct de vedere clar față de situația economică și socială din țară ajută Alianța România Dreaptă, cu atât mai mult cu cât este președintele României.

Avem toate datele statistice la zi și guvernul Ponta reușește cea mai mare depreciere a PIB-ului din ultimii doi ani, 0.8 la sută, iar mulți analiști politici vorbesc de recesiune. În această construcție, orcine spune lucrurilor pe nume ajută Alianța”, a răspuns Blaga, întrebat dacă ARD-ul se folosește de această reasociere cu Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta a declarat că i-a prezentat președintelui Băsescu poziția Guvernului referitoare la propunerea președintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, de a reduce sumele alocate bugetului UE pentru perioada 2014-2020. Potrivit primul ministru, România este dispusă să se folosească de dreptul de veto în cazul în care ar fi defavorizată de anumite formule legate de buget.

„Prin declarația sa, premierul a încercat ceva ce nu cred că face bine României. S-a bazat pe coarda sensibilă a unei părți a electoratului. Nu cred că este productiv pentru țară. Eu sunt convins că președintele Băsescu va negocia foarte atent interesele României, așa cum a făcut-o de fiecare dată”, a spus Vasile Blaga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri