Victor Ponta: „Victor Negrescu este unul dintre puţinii miniştri chiar pregătit pentru funcţia sa”

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta vorbeste despre problemele cu Dragnea și despre revenirea în PSD

Fostul premier Victor Ponta consideră că Victor Negrescu este unul dintre puţinii actuali miniştri pregătiți pentru funcţia pe care o ocupă, cu bune conexiuni pe plan european şi unul dintre ultimii adevăraţi social-democraţi din conducerea actuală a PSD.

victor ponta vorbeste despre problemele cu Dragnea și despre revenirea în PSD

Cel mai grav este faptul că Victor Negrescu este ministrul care a lucrat pentru pregătirea preluării de către România a Preşedinţiei semestriale a Consiliului UE de la 1 Ianuarie - ce mesaj transmitem noi la Bruxelles prin demisia sa? Şi marţi vom avea aprobată în Parlamentul European o rezoluţie extrem de negativă la adresa României - urmată de Raportul Comisiei Europene privind MCV (la fel de negativ)!”, mai scrie Victor Ponta pa pagina sa de Facebook.

În opinia sa, „se pare că cineva chiar şi-a propus să ne scoată din Uniunea Europeană”.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri. Demisia acestuia a fost confirmată de către ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a spus că în şedinţa de Guvern a avut loc „o discuţie principială” despre modul în care România este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu „a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri