Video Un deputat AUR a fost la un pas de bătaie cu cei de la USR în timpul dezbaterilor din Parlament. „Măi, gunoiule!”

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2023-11-29 125632

O nouă zi, un nou scandal în Parlament. A fost un schimb dur de replici în sedința Camerei Deputaților între aleșii AUR și cei ai USR. Scandalul a pornit de la un proiect de lege care prevedea închiderea minelor din Valea Jiului. Deputatul AUR Dan Tănasă a folosit termeni greu de reprodus și s-a apropiat amenințător de doi aleși USR, în timpul dezbaterilor pe lege. A fost oprit de alți parlamentari care erau în sală.

George Simion: „Un sistem ceaușist care a ridicat această țară din punct de vedere energetic. Au fost multe lucruri rele, dar au fost și multe lucruri bune. Huiduiți și credeți că salvarea voastră e la travestiții rujați cu peruci în păr și cu pene de la o anumită comisie, dar cred că voi nu înțelegeți nimic din ce înseamnă viață, domnii de la USR”.

Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR: „De 7 ani, în Parlament e prima dată când aud pe cineva că laudă comunismul în Parlament și această laudă vine de la Simion, care avea 4 ani la Revoluție, vine de la Simion care întâi l-a lăudat pe Putin pentru ce face în Ucraina. Acum îl laudă pe Ceaușescu. Simioane, au murit oameni atunci. România nu era un loc în care trăiai bine”.

George Simion: „S-au făcut și lucruri bune iar sistemul energetic național ridicat de părinții și bunicii noștri trebuie să fie evidențiat în zona de lucruri bune. Nu putem să avem numai lucruri bune și lucruri rele”.

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, președinte interimar al Camerei Deputaților: „Domnule Simion, rugați-vă colegii să se așeze în bancă. Iese conflict acolo. Domnule Dan Tănasă!”.

George Simion: „Probabil a văzut negru în fața ochilor”.

Dan Tănasă, deputat AUR: „Măi, gunoiule! *** Ce, Bogdan, ce vii așa? Nu veni așa amenințător, te rog frumos. A pus mâna pe mine gunoiul acesta al tău. De ce nu te-ai dus la el, că a pus mâna pe mine?”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri