Poliţiştii caută petarde şi artificii deţinute ilegal. Peste 150 de percheziţii în Bucureşti şi în 23 de judeţe

Data publicării:
petarde
Poliţiştii caută petarde şi artificii deţinute ilegal. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Polițiștii caută miercuri dimineața artificii și petarde vândute ilegal înainte de Anul Nou. Sunt peste 150 de percheziții în acest moment. Vizate sunt mai persoane și societăți comerciale din București și din 23 de județe din țară. 

Este o acțiune de amploare a polițistilor români, pentru a scoate de pe piață cât mai multe dintre artificiile și petardele care continuă să fie vândute ilegal în această perioadă.

Poliţiştii efectuează 153 de percheziţii în Bucureşti şi în 23 de judeţe, la persoane şi firme suspectate de deţinere ilegală de articole pirotehnice, în cadrul Planului de acţiune „Foc de Artificii”, soldat până acum cu confiscarea a peste 100 de tone de materiale pirotehnice, informează IGPR.

Sunt puse în aplicare 153 de autorizaţii de percheziţie domiciliară, la domiciliile unor persoane, sedii sociale şi puncte de lucru ale societăţilor comerciale din Bucureşti şi judeţele Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Braşov, Buzău, Brăila, Călăraşi, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mureş, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiş, Tulcea, Vâlcea şi Vaslui.

În cadrul Planului de acţiune „Foc de Artificii”, până la acest moment, Poliţia Română a confiscat peste 100 de tone de articole pirotehnice.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri