Prima reacţie a lui Tony Blair, după ce numele său a apărut în dosarul lui V. Ponta

Data actualizării: Data publicării:
2016 Starkey Hearing Foundation So The World May Hear Awards Gala
ST PAUL, MN - JULY 17: Former British Prime Minister Tony Blair at the 2016 Starkey Hearing Foundation "So the World May Hear" awards gala at the St Paul RiverCentre on July 17, 2016 in St Paul, Minnesota. (Photo by Adam Bettcher/Getty Images for Starkey Hearing Foundation)

Biroul de presă al fostului premier britanic recunoaşte că acesta a fost invitat în România de Fundaţia Multimedia pentru Democraţie. Onorariu primit pentru discursul ţinut cu acea ocazie a fost donat pentru acţiuni caritabile.

2016 Starkey Hearing Foundation So The World May Hear Awards Gala
Foto: Gulliver/GettyImages

Numele lui Tony Blair apare în dosarul DNA Ploieşti în care fostul premier şi preşedinte al PSD Victor Ponta este acuzat de complicitate la spălare de bani. Anchetatorii spun că V. Ponta ar fi primit 220.000 de euro de la Sebastian Ghiţă, pentru a-i asigura acestuia un loc în Parlament. Banii ar fi fost folosiţi pentru a plăti onorariu lui Tony Blair, un politician cu care fostul premier a dorit să-şi asocieze numele. Victor Ponta este pus sub control judiciar. Aceeaşi măsură preventivă a fost luată şi în cazul lui Sebastian Ghiţă acuzat, în acelaşi dosar, de spălare de bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri