Primarul unei comune din Vaslui a cumpărat măști și mănuși pentru toți locuitorii

Data publicării:
primaria banca

Primarul comunei Banca, din județul Vaslui, a cumpărat măști și mănuși pentru toți locuitorii. Totodată, el a anunțat mai multe măsuri fiscale.

În comuna Banca sunt 60 persoane în autoizolare. Nicio persoană nu este confirmată cu coronavirus, niciuna nu este în carantină, anunță primarul care atrage atenția că măsurile luate în comitetul de urgență trebuie respectate și că cei care le încalcă vor fi penalizați aspru.

Primăria Banca a achiziționat 5000 de măști medicale, 5000 de mănuși medicale și dezinfectant. Materialele vor fi  distribuite locuitorilor de către compartimentul de specialitate al primăriei.

În ceea ce privește măsurile fiscale, edilul a propus pentru ședința de Consiliu Local din luna aprilie o hotărâre de modificare a plăților taxelor și impozitelor din comună. Astfel, bonificația a crescut la 20 la sută, iar termenul a fost prelungit până la 1 iulie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri