Răspunsul RCS & RDS la sesizarea PSD

Data actualizării: Data publicării:
sediu RCS & RDS -2

Compania RCS & RDS a răspuns, printr-un comunicat de presă, la faptul că PSD a anunțat că a primit mai multe informații potrivit cărora emisia posturilor de televiziune se transmite cu intermitențe. „Solicităm oricărui partid politic să nu facă uz de numele sau să implice sub orice formă Grupul RCS & RDS în cadrul mesajelor electorale transmise”, precizeaxă compania.

sediu RCS & RDS -2

Comunicatul RCS & RDS:

„Cu privire la anumite comunicări publice apărute în cursul zilei de azi, precizăm faptul că, pe baza constatărilor interne, în ziua alegerilor parlamentare nu s-au înregistrat întreruperi sau incidente extraordinare sau repetate în furnizarea serviciului de retransmisie prin cablu sau internet.

Compania RCS & RDS S.A. este angajată în furnizarea de servicii de retransmisie de programe TV către abonaţi, îndeplinindu-şi această activitate cu profesionalism, în scopul asigurării accesului la informaţie şi la un conţinut media conform alegerii fiecărui telespectator.

Societatea RCS & RDS S.A. este o societate privată, fără implicare sau afinităţi politice.

În acest scop, solicităm oricărui partid politic să nu facă uz de numele sau să implice sub orice formă Grupul RCS & RDS în cadrul mesajelor electorale transmise. Dacă există situații concrete în care serviciile nu au funcționat în mod corespunzător rugăm să ni se comunice aceste cazuri punctuale.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri