Petrecere cu manele și gesturi obscene într-un centru de vaccinare din Botoșani. Reacția primăriei după ce imaginile au ajuns virale

Data actualizării: Data publicării:
asistent danseaza cu flori in mana
Mai mulți asistenți s-au filmat dansând pe manele și arătând gesturi obscene, chiar într-un centru de vaccinare din Botoșani. FOTO: Captură Digi24

Mai mulți asistenți s-au filmat dansând pe manele și arătând gesturi obscene, chiar într-un centru de vaccinare amenajat într-o sală de sport din orașul Botoșani. O parte din imagini au fost publicate pe rețelele de socializare și au devenit rapid virale. Primăria a încetat colaborarea cu ei.

Primarul din Botoșani Cosmin Andrei a declarat la Digi24 că a fost încheiat contractul de prestări servicii cu aceștia și ei urmează să fie anchetați de Ordinul Asistenților, dacă se va considera asta.

"Atitudinea lor nu e în acord cu etica muncii pe care o așteptăm. Este vorba de o atitudine care nu e în acord cu situația pandemică cu care ne confruntăm. Cu siguranță, botoșănenii nu vor fi încurajați așa să vină să se vaccineze.

Pare că nu au fost serioși, deși aveau o scuză. Ei invocau că erau în pauză de masă și că nu erau persoane care să aștepte la rând.

Sunt alți asistenți care ar dori să lucreze în aceste centre și ar putea să o facă cu profesionalism și cu atitudine corespunzătoare. Îi așteptăm pe cei care sunt mai serioși și nu se plictisesc", a declarat primarul.

El a spus că la centrul respectiv în ultima perioadă s-au vaccinat în jur de 30 de oameni pe zi, dar că este de așteptat ca interesul să crească, deoarece și rata infectării s-a majorat în oraș.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri