Șeful Poliției Locale din Alba Iulia este urmărit penal după ce a fost găsit în mașina instituției cu o alcoolemie uriașă

Data publicării:
stema politiei locale din romania

Șeful Poliției Locale din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, după ce a fost găsit aproape inconștient luna trecută la volanul mașinii instituției, autoturismul aflându-se într-un șanț, informează ziarul Unirea.

Întâmplarea a avut loc pe 17 decembrie, iar Daniel llcu nu a mai revenit la serviciu de atunci.

Poliția a fost anunțată de oamenii care au văzut mașina în șanț, iar Ilcu a fost transportat la spital, unde a intrat în comă alcoolică până a două zi. Inițial, procurorii au efectuat cercetări în rem pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar în 4 ianuarie 2021 au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

„Pentru a dispune astfel, procurorul a reținut că din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat bănuiala rezonabilă că, în data de 17.12.2020, în jurul orei 17:00, suspectul I.D.I. a condus un autoturism pe un drum public din municipiul Alba lulia având o alcoolemie de peste 0,80 g%oo alcool pur in sânge. Din buletinele de analiză toxicologică a rezultat că suspectul a avut o alcoolemie de 5,68 g%oo alcool pur în sânge la ora 18:10 și 5,23 g%oo alcool pur în sânge la ora 19:10, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu precizie a stării de fapt deoarece suspectul nu a fost surprins în flagrant de către organele de poliție când a condus autoturismul”, a transmis pentru ziarul Unirea Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba lulia.

Daniel llcu este șeful Poliției Locale Alba lulia din iunie 2018.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri