Accident cu patru morți pe E85. A fost activat planul roșu

Data actualizării: Data publicării:
Accident Vrancea ISU Vrancea 230918 3

Este plan roşu de intervenție în Vrancea, după un accident grav petrecut în urmă cu puţin timp pe E85, în apropiere de localitatea Haret. Patru persoane au murit, după ce două maşini s-au lovit frontal. Anterior, o femeie și-a pierdut viața într-un alt accident produs pe același drum european. 

ACTUALIZARE 19.47. Cu doar câteva ore înaintea accidentului cu patru morți, o femeie de 27 de ani a pierit într-un alt accident. Vorbim despre o şosea cu o statistică neagră. O dată la cinci zile, un om moare pe drumul european E85. Anul trecut, aici au avut loc peste 170 de accidente grave, în urma cărora 76 de oameni şi-au pierdut viaţa.


ACTUALIZARE 17.26. Numărul morților a ajuns la patru, între care care şi un copil de 13-14 ani împreună cu mama lui, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea. În urma accidentului rutier au rezultat în total şase victime.

"Patru victime au decedat, printre care şi copilul aflat iniţial în şoc cardio-respirator", a anunţat ISU Vrancea.

Alte două victime au fost preluate de SMURD şi transportate la Focşani.

La faţa locului au intervenit Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD.

Mama şi fiul decedaţi în urma accidentului călătoreau într-o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa.


La fața locului este așteptat şi un elicopter pentru preluarea răniților.

„Din primele informaţii, se pare că două victime au decedat, iar o a treia se află în şoc cardio-respirator. La nivelul judeţului Vrancea a fost declanşat Planul roşu de intervenţie începând cu ora 16,00 urmare a accidentului”, informează ISU Vrancea.

La faţa locului intervin Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD.

Surse: Digi24, Agerpres. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri