Consilierii PNL și USR PLUS au votat pentru suplimentarea bugetului Capitalei. Nicușor Dan: E foarte important să lucrăm împreună

Data publicării:
sedinta primaria bucuresti
Primarul Nicușor Dan a mulțumit consilierilor generali ai USR PLUS, PNL și PMP pentru votul acordat. FOTO: Facebook/ Nicușor Dan

Consiliul General al Municipiului București a acceptat suplimentarea bugetului Capitalei cu 33 de milioane de lei. Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a mulțumit consilierilor generali USR PLUS, PNL și PMP pentru că au votat împreună pentru adoptarea rectificării bugetare și a spus că fondurile suplimentare vor merge la spitale, întreținerea parcurilor dar și la reluarea lucrărilor pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea.

„Azi în Consiliul General al Capitalei s-a votat rectificarea bugetară, așa cum era de așteptat și de dorit pentru bucureșteni. E o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei, cea mai mare parte din acești bani urmând să fie folosită pentru spitale”, a spus primarul Nicușor Dan, într-o postare publicată pe Facebook.

De asemenea, fonduri suplimentare vor merge către Administrația Străzilor, pentru întreținerea parcurilor, pentru acoperirea costurilor în creștere cu iluminatul public din Capitală, dar și pentru plata unor datorii din trecut.

„Subliniez că această rectificare bugetară ne permite să reluăm în sfârșit lucrările pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea, operațiune care acum poate începe”, a mai spus primarul Capitalei.

„Mulțumesc consilierilor generali ai USR PLUS, PNL și PMP, care au înțeles că, dincolo de situația politică la nivel național, e foarte important să lucrăm în continuare, împreună, pentru interesul orașului”, a mai declarat Nicușor Dan.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri