Leonard Doroftei, Laura Cosoi și Cornel Ilie (Vunk) sărbătoresc 1 Decembrie în matinalul DigiFM

Data publicării:
dogi fm 1 dec

1 Decembrie se anunță cel puțin interesant pentru ascultătorii DigiFM, care primesc încă de la primele ore ale dimineții vizitele unor invitați îndrăgiți de o Românie întreagă.

COSOI - sursa facebook

Campionul nostru, Leonard Doroftei, autoarea celei mai populare cărți de bucate românești, Laura Cosoi, și talentatul Cornel Ilie, de la Vunk, se alătură sărbătorii naționale alături de echipa DigiFM și de realizatorii matinalului Prima Ediție, Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

Cu ei începem ziua de 1 Decembrie și de la ei vom afla 100% românește ce părere au ei despre România Reală de Ziua Națională.

dodoftei sursa facebbok.

Apoi, de-a lungul zilei, pe 1 Decembrie, la DigiFM, vorbim și noi, despre România Reală de Ziua Națională!

De dimineața până seara, povestim cu și despre voi, ascultătorii nostri. Vorbim real, fără mândrie adăugată, fără clișee tradiționale, fără înălbitori!

România în cifre. Cu bune și rele. Cu satisfacții, cu temeri și așteptări.

Știrile DigiFM ne aduc de-a lungul programului rezultatele reale ale ultimului sondaj IRES, pe teme cât mai diverse, cum ar fi: cât de fericiți sunt românii, cât de mulțumiți sunt românii, de ce le e teamă românilor sau ce așteptări au românii. Discutăm despre și analizăm împreună o cercetare despre starea națiunii în România lui 2016.

CORNEL ILIE sursa facebook

Realizatorii de programe se aliniază cu succes Știrilor DigiFM. Din matinalul Prima Ediție, unde Bogdan Miu și Cătălin Striblea ne promit că vom primi vizita unora dintre cei mai iubiți români, până în seară, vom vorbi cu și despre voi, ascultătorii noștri. Vom intra în direct cu voi atât prin telefon, cât și online, așa că nu uitați să folosiți cu încredere numerele noastre de SMS, 0774 600 600, și WhatsApp, 0774 601 601.
Urmăriți cu încredere și pagina noastră de Facebook, pentru că o să pregătim live-uri din studio cu toți invitații și cu echipa de știri aflată la datorie.
România Reală de Ziua Națională, numai la DigiFM!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri